vrijdag 15 juni 2012

Bucket list

The Bucket list, misschien hebben jullie de film wel gezien - geweldige film! Het zet je echt aan het denken over je leven en hoe snel het wel niet afgelopen kan zijn. Je moet genieten van de momenten die je hebt en de dingen die je graag wilt doen moet je ook doen! Daarom vind ik de bucket list ook zo'n mooi principe. Het is een lijst waar je alle dingen die je graag wilt doen opschrijft en het doel is dan ook om deze bucket list te voltooien en dus alles te doen wat je graag wilt doen! Hoe cool is dat?

Ik wil graag een paar dingetjes van mijn bucket list delen. Ik schrijf het in de 'ik ga' stijl, want dit heeft te maken met het boek The Secret wat ik ooit gelezen heb.. Wil je daar meer over weten dan wil ik daar ook wel een keer over schrijven!

Maar een paar dingetjes van mijn bucket list:

1. Ik ga naar Suriname om mijn familie op te zoeken en te zien waar mijn oma/moeder vandaan komen.
2. Ik ga naar Amerika een rondreis maken en dan stop ik o.a. in Texas.
3. Ik ga naar de schoonheidsspecialiste voor een heerlijke gezichtsbehandeling.
4. Ik heb twee lieve kinderen.
5. Ik ga een moodboard maken.
6. Ik ga trouwen

Het is lang niet alles, maar een tipje van de sluier om maar zo te zeggen. Een bucket list hoeft trouwens niet alleen te bestaan uit grote of dure dingen, zoals de reizen die ik erop heb staan het kunnen ook kleine dingetjes zijn als een moodboard maken. Zet alles erop wat JIJ graag wilt doen. Niet de dingen die je vriend/familie of wat dan ook wilt doen, maar wat jij wilt!



1 opmerking:

  1. Dit klinkt interessant! Ik ga die film eens kijken en dat boek wil ik ook wel lezen. Wat is de auteur van het boek?

    BeantwoordenVerwijderen